onsdag 1 oktober 2008

Bertil Bitter vs Boudine

Nu har jag blivit lika debattsjuk som Lars Adaktusson. Denna gång handler det återigen om styckmordsfallet och motståndaren denna gång kallar sig för "Boudine". Debatten förs på SVT:s hemsida och startades efter programmet "Debatt" där allmänläkaren för första gången talade ut i TV. I den efterföljande debatten var det endast tokstollen Lars Borgnäs som fortfarande på allvar hävdade att läkarna är skyldiga.

Boudine har en trevlig debatton och är vältalig (precis som Germund som tidigare omnämnts i bloggen). Vi är helt överens om att allmänläkaren är oskyldig, men han har en galen teori om att obducenten tillsammans med sin granne (som var polis) och arkitekten (en av Catrines torskar) ska ha mördat och styckat Catrine da Costa. I övrigt är hans teser förvillande lika de som den tidigare nämnda foliehatten Lars Borgnäs har.

Boudine har dock lite svårt att bevisa sin tes och hans främsta argument handlar om den känsla han har.

Ödmjuk som jag som vanligt är så anser jag att debatten för länge sedan är vunnen eftersom motståndaren varken kan svara på mina eller har egna argument (förutom känslan som ständigt återkommer).

Alltså: Bertil Bitter vs Boudine 1-0
Och: Bertil Bitter vs Tvivlarna 2-0

Följ gärna debatten här. Fr.o.m. 28/9 23.37 blir det intressant...:-)
Ärligt talat så ska inte heller de andra debattörerna som argumenterar för läkarnas oskuld förringas. Tack för att ni hjälper till att bringa en del klarhet i denna soppa genom att oförtrutet argumentera för det ni tror på som i det här fallet dessutom är sant.

Dagens tips: Vinn en debatt!

Inga kommentarer: